Šalát z cestovín fusilli s tuniakom,
sušenými paradajkami a vlašskými orechmi

VÝROBOK

Tuniak v slnečnicovom oleji

PORCIE

2

NÁROČNOSŤ

Nízka

ČAS PRÍPRAVY

20 min

Šalát z cestovín fusilli s tuniakom, sušenými paradajkami a vlašskými orechmi vás zachráni, keď vám na varenie zostane len málo času, ale pritom nebudete chcieť zjesť len to, čo vám príde pod ruku. Tento druh cestovín, ktoré sa vyznačujú svojim jedinečným špirálovitým tvarom, vám dodá energiu, ktorú potrebujete na každý deň.

Príprava šalátu z cestovín fusilli s tuniakom je veľmi jednoduchá. Keďže sa všetky suroviny podávajú studené, pokiaľ máte na prácu v kuchyni len obmedzený čas, môžete si pripraviť zmes paradajok a uvariť cestoviny vopred. Potom bude potrebné len všetko zmiešať v mise a pustiť sa do jedla.

TIP

Šalát z cestovín fusilli s tuniakom, sušenými paradajkami a vlašskými orechmi, tak ako sme vám ho predstavili, je naozaj veľmi chutný. Keďže však platí „koľko ľudí, toľko chutí“, môžete do neho pridať napríklad viac paradajkovej zmesi. Ak sa vám bude zdať príliš suchý, pridajte zase viac olivového oleja. Podávať ho odporúčame s miskou strúhaného syra, zvlášť pre prípad, že niekto z vašich stravníkov syr miluje a bude si chcieť do šalátu pridať väčšie množstvo.

 RECEPTY